Energiecoöperatie BoeN nu ook online!

In februari 2015 is de energiecoöperatie BoeN (Bronkhorst en Omgeving Energie Neutraal) opgericht.

De coöperatie heeft sindsdien niet stil gezeten, de voorbereidingen voor de eerste projecten zijn in volle gang. Ook is er een huisstijl en website ontwikkeld: www.boen.nu. Met deze nieuwe website is BoeN klaar voor de toekomst en een stap dichter bij een energie neutrale omgeving.

 

Wat is er te vinden op de website?

Op de website vindt u meer informatie over de energiecoöperatie, een overzicht van de projecten van BoeN en informatie over wat we samen kunnen doen om energieneutraliteit te bereiken. Via de website kunt u eenvoudig contact leggen met de coöperatie, u kunt lid of vrijwilliger worden en het laatste nieuws bekijken.

 

Bronkhorst en omgeving op weg naar energieneutraliteit

De energiecoöperatie werkt samen met bewoners en ondernemers uit Bronkhorst en de omliggende dorpen Steenderen, Baak, Olburgen, Rha en Toldijk. Samen ontwikkelen zij initiatieven om energie te besparen en energie duurzaam op te wekken. Het uiteindelijke doel is energieneutraliteit. Dat betekent dat we evenveel stroom en warmte willen produceren in de omgeving als we verbruiken.

 

Informatieavond 25 januari 2016 Op maandag 25 januari a.s. organiseert BoeN een informatieavond bij Het Anker in Steenderen. U kunt op deze avond kennis maken met de energiecoöperatie, meer te weten komen over wat BoeN precies doet, wat de coöperatie voor u kan betekenen en wat u zelf kunt doen.

 

Ga voor meer informatie naar www.boen.nu.